Wszystko ok Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Kupię w woj dolnośląskim dyskretnie... nasiona. Jeśli masz to co chcę to napisz na maila wszystko.ok@spoko.pl Ja również gwarantuję dyskrecję. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Kupię dyskretnie policyjną pałkę, koniecznie musiała brać udział w jakiejś pacyfikacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwa pyski Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 A ja kupie dyskretnie kajdanki koniecznie musialy brac udzial w aresztowaniu marihuanisty... Jest kumulacja totka haha...., Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtomasz Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Dobrze, że nie chcesz kupić topów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopainNogain Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Kupię w woj dolnośląskim dyskretnie .... KOPALNIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
upp Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 "wszystko ok"ten nick i ten email hahahaha przekonujacy ! BO PRZCIEZ WSZYSTKO JEST OKEJ , PELNA DYSKRECJA HEHE a do autora tematu sEEdbanki ! jest wiele banerow róznych sklepow (100% dyskrecja) na stronie Foru Trawki.oRg ! Pozdrawiam i życzę zdrowych panienek chał chał chał ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart85 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Hehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLek Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Ale chłopaki przecież wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.