piotrek1416 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Siemanko, Mam wdowe(automat) w boxie już około 2,5 miesiąca. Kiedy była jeszcze w okresie wzrostu z pojawiającymi się szczytami, podczas trenowania ułamałem ją w połowie dość mocno, praktycznie wisiała na włosku. Postanowiłem ją ratować i usztywniłem ja plastrem, a na to zacisnąłem dwa zippery. Pomogło jej to na tyle, że poniżej miejsca ułamania wypuściła po jednym pędzie szczytowym na którym po czasie pokazało się sporo szczytów, gdzie powyżej miejsca w którym została złamana włoski zaczęły się przebarwiać na pomarańczowo. Teraz mam roślinę z 3 szczytami, z których jeden nadaje się do ścięcia, a dwa pozostałe zaczynają się przebarwiać. Co radzicie, ucinać ten dojrzały szczyt czy czekać aż dojdzie cała ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Zarzuć fote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Galeria - jak z niej korzystać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.