-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
...I jeszcze jedno bo chcę abyście zwruci uwagę na różnice jaka jest między sadzonkami karmionymi biobizz nawozami organicznymi a TA Terra Aquatica tripart mineralnymi. Z tym że przypominam o tym iż one były troszkę mniejsze ale różnica robi się coraz wyraźniejsza. I dodam tylko że te roślinki karmione organiczne to są te pośrodku za pierwszą bubblegum xl 😅😁 I naprawdę jestem pod wrażeniem jak szybko one rosną bo to jest przecież dopiero 16ty dzień. Pozdrawiam -
No teraz to już większość dobrych firm leci na diodach samsung Evo nawet Hydro Mars tylko teraz w tym roku spider farmer wypuścił też serię lamp G i tu już są wsadzone diody Brillux amerykańskiej firmy jak dobrze pamiętam 😅 i o w są minimalnie gorsze ale za to tańsze😉 -
Siemanko👍 dzisiaj pokazuje wam jak wyglądają sadzonki na trzeci dzień po toppingu i jest jak dla mnie petarda😉👍 VID_20250707_214436.mp4 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Przelej wodą każdą donicę. Tak nawet ze dwie objętości donicy. Nie zaszkodzi na pewno. Moze pomoże. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Takie moje domysły że może problem z pH ale narazie jestem udupiony aby coś kupić w necie np do sprawdzenia i wyregulowania w razie czego bynajmniej jedna dziewczynka posiada już spore topki 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.5 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts