imaQu Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 jest ok najmniejsza doniczka kwadratowa 6l reszta 10l lub wiecej
dobrybuch Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 mamy widze praktycznie 2 takie same odmiany na out.Ja mam lowryderxMazar i auto ak bardzo sympatycznie wyglądają powodzonka
imaQu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wkońcu odwiedziłem spoty z automatami w dołkach. Roślinki wyglądają okropnie poturbowane przez zwierzynę przechodzą prawdziwą szkole przetrwania. Z każdą wizytą strat coraz więcej aż się odechciewa tam jeździć.. Auto Ak (Beebok): Auto NN: Dieselryder f3 x Ak snow (Warr): I karzełki z których raczej nic nie będzie (wcześniej wykopane przez zwierzynę) La Diva / Flash Babylon (Beebok): La Diva / Flash Babylon (Beebok): BlueBerry (Speed Seeds): Na szczęście rośnie coś poza nimi, inaczej było by kiepsko
Macky Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie jest źle, zawsze jakiś smaczek będzie Wrzucaj do galerii
Macky Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 oj masło na mnie działało potężnie i coś mi się .... 1
imaQu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siema Dzisiaj up ze spota z donicami. Ostatnio sporo pada i mało słońca w moim rejonie przez co zaczynają się problemy z pleśnią - jednego z ak'aczów musiałem ciachnąć. Ak 1 Mniejszy ale bardziej dojrzały pojawiało sie coraz wiecej ognisk pleśni dlatego dzisiaj poszła . Zostawiłem dolne odrosty bo jeszcze dużo włochów mają to może trochę podpuchną. Ak 2 Ten nieco większy praktycznie zero oznak pleśni rośnie dalej i ma sie dobrze, widac lekkie przenawozenie po koncowkach lisci dlatego narazie dostaje sama wode. Cream 1 Zdrowo i bezproblemowo. Cream 2 Z tego wszystkiego zapomniałem zrobić zdjęcia z osobna, ale wrzucam szczyt resztę widać na zbiorowym zdjęciu Najładniejsza roślinka lekkie oznaki pleśni jak narazie powycinane. DwarfxMazar Idzie ładnie z tym że od samego początku ma mało kwiatów, kiepskie pheno się trafiło a szkoda bo miło go z indoora wspominam. Lekkie oznaki pleśni ale jest ok - widać progress I wszystko razem: Do nastepnego 1
Ambasadorka Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jest Sprite - jest pragnienie! eee to coraz tam więcej w słoikach co grow przybywa smaków:) Elegancko piona
Bebook Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie jest zle, na wajacje jeszcze cos przysmazysz
Recommended Posts