Ambasadorka Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Witam Wszystkich Serdecznie Dziś w Gotuj z Ambasadorką Mega Herbata z Wielkim Prądem płynąca Whisky & Cannabis Sativa Herbata bardzo mocna - działanie po kilku minutach. Herbata nie ma mocnego smaku konopi za to ma jej moc. Bardzo smaczna. Składniki: ok.gram Sativy Cztery łyżki Whisky -u mnie Black Label łyżka miodu czarna herbata (może być zwykła) Zaparzam herbatę w połowie kubka(pod przykryciem)wyjmuję torebeczkę dodaje miód, dokładnie mieszam. Susz konopny miele młynkiem wrzucam do teflonowego rondelka i podgrzewam na ogniu ok 30 sekund tak aż żywica lekko sie podgrzeje. Do kieliszka wlewam ok 3-4 łyżek whisky - wrzucam podgrzany susz do alkoholu dokładnie mieszam - Susz ma wsiąknąć alkohol. Do gorącej herbaty wlewam całość przez specjalne sitko do zaparzania herbat(tulipan).Uchroniło mnie to przed piciem suszu Susz musi być w herbacie także jeżeli nie ma się siteczka do zaparzenia to niestety fusy trzeba pić albo zjeść Herbata ma takiego kopa, po wypiciu 1/3 jestem bardzo pod wpływem. Mocniejsza niż herbata z poprzedniego przepisu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 cos dlamnie bede prubował tylko 3/4 lyzki łuchy jak dlamnie troche mało 3/4 kielichy to tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopainNogain Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 co za polak wodke na szczurach pije lepiej bys krajowa czy bolsa kupil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oshik Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Jak długo trzyma faza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Jako że alkohol szybko schodzi a THC połączone wraz nim, w porównaniu do jedzenia THC zawartego w tłuszczu. Czyli faza trzyma krócej, ale za to byłam pijana bardzo przy tak małej ilości alkoholu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts