Finola, Maroc, Chocolate Skunk, Cheese Berry, Bubble Gum, Speed Bud Auto, Auto White Jack, Hollands Hope...
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Stawiasz jedna koło drugiej i lecą później dobry fryzjer na doświetlenie i 🔥 -
https://konopneforum.pl/topic/19439-sezon-letni-exotic-genetics-money-ball-the-woo-led-soil/ Nie czas kwitnienia liczę od zatrzymania stretchu, jak pojawia się pierwsze kulki włochate czyli kwiatostany. I to proste miesiąc na około pięciu tygodni czyli miesiąc do flipa tak? I zostaje osiem do dziewięciu tygodni kwitnienia. I wyżej wstawiłem ci linka do foto relacji znajomego co ma podobną powierzchnię do twojej i zobacz co tam odpierdala😉 On tam na około 30 sztuk😅 -
Przez fredom18 · Opublikowano
ile krzaków moge wysadzic w takim boksie 2,3m2 720 w? I ile litrowe donice wtedy zastosowac? Takie żeby wyrobily przy scince okolo 100dnia? -
Przez fredom18 · Opublikowano
Czas stretchu liczysz w czas kwitnienia w te 8 tygodni? Czyli jakbym chcial ścinke zrobic w 90 dniu to musialbym przelaczyc swiatlo w 30dniu? Tym systemem gdzie scinka jest w 90 dniu porosna mi wieksze jak auto? i czy bedzie wiekszy plon w porownaniu do auto? Dzięki za odpowiedz. -
Siemka🤝 Jestem pełen podziwu dla maluszków jak dzielnie sobie radzą🔥💪 VID_20260118_163831.mp4
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts