Czarnyy Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Mam pineaple expres auto roslina ma 14 dni a wyglada jak by miala 3-4 dni Ph w normie ogolnie wszystko w porzadku ale 5 dni wychodzila z pestki. Jak myslicie wywalic i posadzic nowa czy trzymac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Wywal!Juz bedzie uposledzona do konca prawdopodobnie stare nasiono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 wywal na dwor. 3 g zawsze bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZAROdziej Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 miałem to samo z blubery, zapyliłem ją lemon skunem i dostałem 5 nasion z których wyrosły 4 piękne damy, wiec nie ma co wyrzucac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnyy Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 mysle ze najlepiej bedzie wywalic na out dzieki za odp. teraz pojdzie vertigo auto od paradise seeds CZAROdziej skoro wyszlo z tego 5 nasin to krzak byl malutki i i w boxie nie oplaca sie trzymac pozdro;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.