Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

siema, na forum siedze 7 lat czytałem ale nie udzielałem sie, pomyslałem sobie że w tym roku pokarze wam moją "beforową" uprawe bo z konkretną wjeżdżam za 2 tyg.

nasiona/ krzuny które posiadam to 2 DF + 1 no name od rolników z OP

wiec najproscpej, rosliny mają na dzien dzisiejszy ( od wyjscia z gleby) kolejno 8 środkowa/7 po prawo/6 po lewo dni

ta po lewo od poczatku była na bakier bo jako jedynej musiałem zastosować preszering pozniej nie chciała wyjsc z gleby ale w ostatecznosc coś tam powoli sie dzieje

boksik to pudełko po butach oklejone białą kartką JEDNA! żarówka energooszczedna najprostrza o znikomej liczbie lumenów

wentylacja to dziurki zrobione długopisem...

swiatło 20/4

rok temu zdało egzamin w tym jak narazie też daje rade.

docelowo po pokazaniu płci oucik w donicach 4L

gallery_4562_610_1063865.jpg

gallery_4562_610_401358.jpg

Opublikowano

no i jak na razie przegrywam batalie i to sromotnie, jedna już pewnie bedzie karłem druga (najładniejsza środkowa) pokazała płeć niekorzystną

gallery_4562_610_1427600.jpg

mam nadzieje ze ta po prawo mnie nie zawiedzie

a tak prezetuje sie całość

gallery_4562_610_728369.jpg

na dniach dostane pestki z OS z cannashopu to pewnie te pójda na dwór a te z os zagoszczą w boksie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za niedosciagniecia mialem malą obsuwke z powodu utraty telefonu

gallery_4562_610_2331469.jpggallery_4562_610_1482058.jpggallery_4562_610_2295356.jpg

krzunik jak widac ma sie dobrze, jest na baaardzo nietypowym spocie non stop wieje silny wiatr i dosc mocne opady wieczorami przez co troszke sie wygial i wpadlem na pomysl zeby zastosowac LST zeby stworzyc lepszy doplyw swiatla nizszym partia ktorego i tak nie ma duzo

pozostale 3 spoty maja sie dobrze. powoli rosnie, myslalem ze dostane pestki od cannashopu i wtedy wrzuce no ale chyba nigdy sie nie doczekam na nastepny raz jak bede na spocie czyli pewnie jutro wrzuce jakas relacje z blubery AF i z marockow

edit: karzel ktory mial byc wykorzystany na produkcje nasion okazal sie plci meskiej wiec zostal zutylizowany 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+