Swazi Safari
-
Podobna zawartość
-
- 0 replies
- 1632 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Rośliny: 1 x Super Costa 365 [AF (THC)], 1 x Gold Mery [AF (AKS)], 1 x Speed Gorilla Glue [AF (AKS)] (Z uwagi, że gdzieś po pijaku w nocy wrzuciłem wszystkie razem do wody nie wiem która jest która) Box: Growbox Hydro Shoot 60 (60x60x160) BIOBIZZ ZIEMIA LIGHT MIX 2 x Wentylator Cyclone 20W - 2 biegowy z Oscylacją, 2 x Wentylatorki Serwerowe Oświetlenie: GOAT LED EVO 150W 3,14 µmol PRO (chipy jak Lumatek) Medium: GRONEST 11L - ODDYCHAJĄCA, DWUWARSTWOWA, KWADRATOWA DONICZKA MATERIAŁOWA 22x22xh23cm Wentylacja: Axial-Flo 100mm / 105 m3/h, filter brak ale na stanie. Nawozy: Zestaw Advanced Nutrients: Grow Micro Bloom, Voodoo Juice, B52, Big Bud, Bud Candy, Overdrive Warunki: Zmienne taki indoor na zewnątrz nieocieplony Ogólne: Liczę na rady... Na start wrzuciłem około litrę wody z nawozami co mi została z poprzedniego rozcienczoną w 5 litrach czystej odstanej wody z dodatkiem Voodoo Juice w minimalnej dawce / pół. Do tak podalnej ziemi wrzuciłem kiełeczki. Jakie ppf ma mieć siewka przy szczycie jak już weszliśliśmy w poprzedniej uprawie w te pomiary? Jedną z większych zmian bedzie teraz właśnie 11 litrów donica zamiast 15 co ograniczy niby lekko przerastanie, dodatkowo 3 rośliny (domyślnie niższe od poprzednich) zamiast 4. Trening: Będzie własnoręcznie robiona siatka kupiłęm już kantówki i linkę do wieszania prania w gumowej otulinie, ale musicie mi powiedzieć jakie zrobić wielkości oczek. Dodatkowo tym razem myślę scinać główny szczyt oraz je ponaginać ale to bardzo proszę by mi tłumaczyć co i jak w odpowiednich etapach. -
Przez KushSensei · Opublikowano
No więc to co zostało złapało sporo szronu już. Czy jeszcze spuchnie nie wiem ale, nowe pestki już w donicach, wpadły dziś wieczorem. Jutro pewnie trzeba wrzucić będzie donice do boxa nie wiem a możę za dwa dni. W każdym razie trzeba bedzie stare trzymać z dzien w ciemności albo w zwykłym lampowym świetle zostawić żeby jeszcze się dostresowały i scina całkiem 😄 Pogoda się zepsułą i nie suszy mi się to dobrze.. -
Przez kolober · Opublikowano
No i miałem już nic nie ruszać ale jak to często bywa w uprawie,coś się zmieniło 😅 A mianowicie tak sobie leżałem i ten Skywalker nie dawał mi kurwa spokoju bo szczerze mówiąc one niedawno dopiero się rozkręciły i skoro już był jeszcze raz tak wysoki jak sherbet to później bym miał problem z ustawieniem lampy na jednym poziomie no plus minus równy 😅 Dlatego wolałem teraz przełożyć bo powinna jeszcze spokojnie dogonić resztę. Jednak przyrost ma i wiele szybszy👍. I ta roślina naprawdę mnie zaskakuje i jestem ciekaw końcowego efektu 😉😅 może być fajny wynik z tej uprawy😁👍 -
Przez kolober · Opublikowano
A ty wykiełkowały te kwiaty co jedzą muchy i tak dalej😉 i ciekawe czy bez nich przeżyją?😅
-
Gallery Statistics
Recommended Posts