-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Witam 👊 Dzisiaj jest pierwszy dzień czwartego tygodnia od Flipa i zaczyna się robić pięknie 💪 🔥 Zaczęły pojawiać się pierwsze trichomy i zaczęła się zwiększoną produkcja kwiatów. Dlatego też od wczorajszego podlewania zwiększyłem dawkę Bloom z 2ml na litr dałem 3ml/l i do tego 0,5ml/l Grow i po 0,2ml/l aktywator kwietnia od TA Terra Aquatica. Zobaczymy jak zareagują na zwiększenie potasu i fosforu ale myślę że zjedzą to bardzo szybko dlatego że ja już widzę że to będą smoki 😅😉💪 Warunki na tą chwilę mają takie- temperatura 24°-26°, RH 58%-60% i powoli schodzę w dół, VPD 1,25kpa-1,35kpa i 640 ppfd. VID_20260314_135303.mp4 -
Tak to się robi i widzę że moje lekcje nie idą w las 💪 Brawo -
Siemasz 👊 przelałeś je i mają blokady azotu na moje oko. -
Przez Macky · Opublikowano
Dokładnie tak, jak palisz swoje to wiesz co wciągasz do płuc. Teraz strach z ulicy cokolwiek palić. A nawet z takich źródeł jak Hiszpańskie social cluby można się naciąć na lewiznę. Ostatnio znajomy pokazał mi zioło z social clubu i obaj żeśmy stwierdzili że było czymś zakropione, bardzo dziwnie pachniało, jakimś sztucznym czymś, więc nawet tak można kupić chrzczone ziółko. Podobnie jest w coffee shopach, też robią tam numery, odsyłam do artykułu: A tutaj macie listę syfu jaki można znaleźć w ziole od dilerów:
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts