przypalto Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Witam pytanie mam do growerów którzy już sadzili różne odmiany . Niechcę mieć kłopotu z zapachem w całym domu . Jakie odmiany wybrać najlepiej żeby plon był dobry ale zapach żeby niebył tak uciążliwy jak w przypadku np white window . Mogą być auto jak i normlane odmiany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Wszystko śmierdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przypalto Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 To może jakieś spodoby żeby niejebało w całej chacie i na klatce schododwej ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hektor Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Obowiązkowo filtr węglowy. Poczytaj sobie tematy coś na pewno znajdziesz ciekawego. Jeżeli kupisz czy zrobisz taki filtr węglowy, zapach zniknie i nie będziesz musiał się już o nic martwić Kiedyś próbowałem maskować zapach na małej powierzchni jakimiś choinkami zapachowymi itd smród nieludzki, pachniało choinką a nie konopiami, nie polecam. Ewentualnie, jeżeli nie masz możliwości zainstalowania w swoim projekcie filtra węglowego, ale tylko i wyłącznie EWENTUALNIE możesz kupić sobie neutralizator zapachu jakiś w płynie np. Ustawiasz to na wylocie z boxa i może coś tam pomoże, możesz spróbować. Słyszałem różne opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przypalto Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Oczywiście myślałem o filtrze . Wiem , że pomaga . Jednak zapach może się wydobywać z boxa , i tego się bawiam . Zależy mi na dyskrecji . Plon jest dla mnie bardzo ważny dlatego , że to pierwsza uprawa inndoor wiadomo o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 jak dasz dobry filtr (ale ja nawet na diy filtrze z weglem akt mialem zero z tym problemu) to nie bedzie czuc. wszyscy w zasadzie je tu mamy i nie mamy problemow z zapachem. 'Jednak zapach może się wydobywać z boxa ' jednak nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
przypalto Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 lepiej kupić czy samemu zrobić filtr?? a jak robić to w co trzeba sie zaopatrzeć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 chyba dosyc masz poradnikow tu i w innych miejscach na ten temat co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.