-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 to jest 32 dzień od przełączenia i jak do tąd wygląda to pięknie. Dzisiaj bubblegum xl przy podlewaniu sprawdzałem standardowo runoff i musiałem zrobić lekkiego flusha bo EC było ok bo 1242 ale pH 7,30 i zbiłem na 6,8ph do tego podałem jej środek do resetowania podłoża (flashclean). No i lecimy dalej 😁 na tą chwilę jest pięknie😉 i po koleji od góry bubblegum xl, Skywalker i Sundea Driver 😁👍 pozdro -
Przez KushSensei · Opublikowano
Maty nastawiłem na 19 stopni niby działa. Nagrzewnicę na razie w trybie niebezpiecznym ale uruchomiłem, ale domajstruje tam osobno uziemienie. Efekty jak na razie bardzo dobre. Nagrzewnica startuje chyba jak dobrze pamiętam na 18.5 start i wyłaczenie na 25. Aczkolwiek już mi to wypadło z głowy jutro się upewnię ale na pewno w bezpiecznych granicach 😛 Wyciąg jak namiocik zamkniety chyba daje radę. Najwieksze zaskoczenie jest w tym jak bardzo folia nrc zmieniła temperaturę około 4 stopnie aż 😛 -
Przez Zielony Bocian · Opublikowano
Tak te wszystkie duże liście tydzień przed ścinką poobcinaj. Jak już przetrzymasz dłużej, to topy będą bardziej takie puchate i może się zmienić aromat. Musisz ją obserwować i patrzeć na topy. Zerwij z końcem września jeden top wysusz gdzieś nawet na szybko i skosztuj. -
Przez Zibi · Opublikowano
A co za jak przetrzymam trochę dłużej? Co to za różnica -
Przez Zibi · Opublikowano
Fajnie że odpowiadasz 👍ale ciężko tam wejść i je wszystkie poobcinać ale dzięki to tylko te duże liście mam wyciąć ? Będę dawał relacje co tydzień to mi pod powiesz co i jak ? Z góry dzięki
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts