BA+ON Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 wydaje mi sie czy wywaliles te nitki? uwazaj na nie bo ci sie zacisna na lodydze jak zrobi sie grubsza
Maniakst Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Nitek juz nie ma, ogólnie musze powiedziec ze roslina fajnie pachnie i od wczoraj zaczela sie szronic, trzymam ja na noc lub jak jest lipna pogoda pod swietlówkami, jutro postaram sie dodac fotke. Pozdrawiam
Maniakst Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Troche czasu mnie nie bylo , ale dzis nadrobie i wprowadze pewnie zmiany w fotorelacji , aktualnie roslina zostala przeniesiona do boxa BOX - Wys.77cm Szer.40cm Dlugosc 50cm Powieszchnia [0,20m2] Oświetlenie - 4 Swietlowki, 88wat, barwa 2700k Wentylacja - 2 wentylatory i wyglada to dosc dobrze , ocencie sami. Foty 48 dzien Pozdrawiam
Maniakst Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 pewnie tam masz jeszcze sporo miejsca planujesz cos po tej roslince tam wrzucic? Na pewno bede w nim cos dzialal po scieciu tego automata. Pozdrawiam
Recommended Posts