Norbi Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Właśnie też tak myśleliśmy ale niby niema blisko pol gdzie coś jest pryskane. Na naszej polanie rosło tylko jakieś zboże ale i tak z 400m dalej. Poza tym skosili je w sierpniu, na glebie też nie widać żeby czymś było pryskane więc mamy zagadkę
Toksyna Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mam to samo na jednej roślinie ma 3 główne szczyty i jeden z nich ma dużo żółtych liści a te zielone są jakieś oklapniete kwiaty atakuje pleśn chyba bo tak to wygląda a flo nie jest zbyt zaawansowane. Wie ktoś co to może być rośliny rosną w lesie na polanie i używam nawozów hesi.
Norbi Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 moze to od kozenia atak jest? Na to wygląda, ze przyczyny trzeba szukać w korzeniach. Pewnie jakiś szkodnik sie wkradł, szukał info o turkuciach ale nie znalazłem nic czy one są nadal aktywny czy już hibernują czy coś
cheton Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Przenosc, uwuwac, czy jak?Zyja jeszcze te stuporsonici?
Norbi Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 Po weekendzie wstawie zdjęcia stuporów jak wyglądają aktualnie i grow log będzie skończony. Przy ostatniej wizycie stupory jeszcze jakoś żyły chociaż bylo widać że kończy sie ich czas na tej ziemi
Gość Hektor Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Te stupory wg mnie dostały po dupie przez mrozy a nie przez jakieś szkodniki. Miałem klip dagii na dworze, mróz się pojawił wszystkie 5 się zjebały w ten sam sposób co Twoje stuporki Ważne że coś palonka zebrałeś i będziesz miał co palić stary oby bez przypału pozdro!
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 SiemaStupory niestety skończyły żywot nie określając się w ogóle mimo że miały mały dół.Grow log skończony, wagi nie padaję bo niz nie było ważone Do następnego roku ! Pozdro
Recommended Posts