Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Właśnie też tak myśleliśmy ale niby niema blisko pol gdzie coś jest pryskane. Na naszej polanie rosło tylko jakieś zboże ale i tak z 400m dalej. Poza tym skosili je w sierpniu, na glebie też nie widać żeby czymś było pryskane więc mamy zagadkę :rasta:

Opublikowano

Mam to samo na jednej roślinie ma 3 główne szczyty i jeden z nich ma dużo żółtych liści a te zielone są jakieś oklapniete kwiaty atakuje pleśn chyba bo tak to wygląda a flo nie jest zbyt zaawansowane. Wie ktoś co to może być rośliny rosną w lesie na polanie i używam nawozów hesi.

Opublikowano

moze to od kozenia atak jest?

Na to wygląda, ze przyczyny trzeba szukać w korzeniach. Pewnie jakiś szkodnik sie wkradł, szukał info o turkuciach ale nie znalazłem nic czy one są nadal aktywny czy już hibernują czy coś :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po weekendzie wstawie zdjęcia stuporów jak wyglądają aktualnie i grow log będzie skończony.  Przy ostatniej wizycie stupory jeszcze jakoś żyły chociaż bylo widać że kończy sie ich czas na tej ziemi :D

Opublikowano

Te stupory wg mnie dostały po dupie przez mrozy a nie przez jakieś szkodniki.

Miałem klip dagii na dworze, mróz się pojawił wszystkie 5 się zjebały w ten sam sposób co Twoje stuporki

Ważne że coś palonka zebrałeś i będziesz miał co palić stary oby bez przypału pozdro!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema

gallery_26096_320_1730061.jpg

Stupory niestety skończyły żywot nie określając się w ogóle mimo że miały mały dół.

Grow log skończony, wagi nie padaję bo niz nie było ważone :D Do następnego roku ! Pozdro :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+