Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
mi to wyglada na przelanie,   moze za malo dziur w doniczce , , albo za duzo jedzenia , dlaczego odrazu choroba korzeni , to by byla ostatnia rzecz o ktorej bym pomyslal  ale to tylko moje skromne zdanie jak dla mnie usunac bo juz z tego nic nie bedzie jak nie ma zdrowego liscia to jak roslina ma sobie rade dac

wlasnie nie mialy duzo papu ani nic..... donice 10l -5 dziur firmowymch i naslonecznione miejsce .... nie wiem wlasnie co to jest

Czcz@ obok jest 7 takich samych roslin ttylko ze nie trenowane i nic a nic im nie jest.... są 30cm od siebie tylko tą trenowaną coś opętało :/

Ok poczekam jeszcze z 3 dni moze walnie słoncem moze... i wywale jak bedzie du*a...bo w sumie bylo z 9 dni opadow ostrych + grad i jakies kwaśne deszcze bo koledze popaliło planta ale w sumie reszta jest ok... takie same stadium nie wiem ocb...

Opublikowano

jeśli wykluczymy przelanie nawozem i złe ph (bo rozumiem że pozostałe 7 mają praktycznie te same waruny), to bardziej coś im blokuje transport składników.. co za tym idzie są 2 opcje

-jakieś gówna(organizmy) absorbują to co powinno być dostarczane roślinie

-podczas treningu uszkodziłeś tkanki rośliny

jedno jest pewne, kontaminacja jest na takim stadium rozwoju że już nie dasz rady uratować tej pani.

Opublikowano

Dawałem nawozy tak jak zawsze... i to nie jakies z kosmosu tylko 2x biohuma na weg. i 2x plantona po 1 łyzeczke do herbaty...

ja nawet nie mam pomysłu co to może być... jakby wszystkie takie byly to rozumiem przelanie bo padało 8 dni czy 9...

pH sprawdzałem co 6-7dni juz około 4-5 razy i 6.0pH nie schodziło ... takze pH w normie

DarkStar@ ok, zobaczymy ,obyś miał racje he he :)

Ale to tylko jedna... zreszta ok, dam wam foto

post-36692-0-57727500-1370584658_thumb.j

TUTAJ 1 TYDZIEN WCZEŚNIEJ ,PIĘKNA ,ZDROWA ,NORMALNA .... LICZE NA ODPOWIEDŹ

post-36692-0-17658600-1370590867_thumb.j

Opublikowano

dziekuje za odpowiedzi, ale po 3 dniach poszedłem sprawdzić co sie dzieje i du*a... cała wysuszona aż brązowa...nawet nie robilem zdjecia odrazu ją wywaliłem,bo musze powiedziec ze troszke sie wkurw***łem tym faktem ona miała być pierwsza...

Reszta jest ok,jak bedzie wporządku wszystko to na koniec zrobie GL. pozdrawiam/ temat do zamknięcia

ps. AHA DO TYCH CO SIE INTERESOWALI :

ZAATAKOWANY BYŁ KORZEŃ- ROZPADAŁ SIE NA KAWAŁKI... BYŁ ZAGRZYBIAŁY ALBO ZGNIŁY NIE POTRAFIŁEM TEGO OKREŚLIĆ...W DONICY BYLA TAKA BIAŁA INFEKCJA (COŚ JAK ZGNILIZNA)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+