Jan Kowalski Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Siema , mam taki kłopot , jakie doniczki dobrać pod automaty które chciałbym zapylić na zblizajacy sie sezon.(Na zewnatrz). O tóż mam szafeczke 30, 31, wys 90. Wejdzie mi tam jedno 10 litrowe wiadro, dwa 5litrowe ( nie okrągłe ) Lub 4 pojemniki 1L Bardziej bym stawiał na te 4 1L by na pewno trefić na meski i żeńskie rośliny. Oświetlenie lekko powyżej opymalnego nadwyzka jakos 500lm wiecej. Co mam wybrać dać 4,6 nasion w jedno 10 L czy po 2, 3 w 5 L wiaderka ? Czy pozostać na 1L i dać po 1, 2 pestki na pojemnik ? Odmian nasion nie znam jest to mało istotne dlamnie sa ta ( ak-47 , white Russian , white mastery , i inne ogolnie nie zwracam uwagi jak zapylam zawsze to robiłem na zewnatrz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 ja bym dal 4 w 4x1L lub jakas skrzynie taka zeby zajmowala calego boxa i porozdzielac czyms bo jak wsadzasz 2 w 1 to zawsze 1 bedzie slabsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Kowalski Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 No to tak zacznę na 1L pojemnikach I żucę po dwie pestki tak na wszelki wypadek wrazie co się wyselekcjonuje naj ładniejszego męszczaka Dobra możliwe że jakiś temat założe jak już rusze ! pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qulka Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Ja dal bym 3 donniczki 4l 4l i 2l w czym w 4l panienki a w 2l meszczaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgorek Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 teraz idzie sie w coraz mniejsze doniczki aby lepiej zarzadzac skladnikami pokarmowymi w glebie 1l spokojnie wystarczaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.