Grower21 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Wybierzcie swoją najpiękniejszą dziewczynke z tegorocznego sezonu i opiszcie co to za odmiana, do jakich rozmiarów urosła, ile gieta suszu wyszło z krzaczka jaki miała smak, czy był dobry HAJ itp itd... Myśle że powinno nam to ułatwić wybór pestek na przyszły sezon. Ja w tym roku postawiłem na easy sativ i maroc ale do zbioró jeszcze dobry miesiąc więc opisze je troche poźniej ale automaty juz pewnie poszły pod nóż wiec czekam na pierwsze okazy. ( foty mile widziane) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
master123xd Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 auto ak47. zbiór ok.20g zapach niepamietam. smak niepamietam. Mnie w gardło bardzo gryzło . Faza po 4-5 buchów ja taka bardziej zamule mialem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorakkr1 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Jak dla mnie zdecydowanie Sugar Gom Auto Feminised - Grass-O-Matic Jest to Krzyzowka Auto AK x Brazilian Sativa.Jeszcze rosnie wiec zmaku i bomby nie opisze ale jest naprawde szybka i wysoka. Pięknie rosnie naprawde dobre geny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grower21 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Easy Sativ 5 krzaków samych topów wyszło 4.5kg po wysuszeniu został kilogram fajnego palonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndnf Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Durban Poison od Oriona - 300 g suszu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.