coolboy Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 o fajnie będzie kontynuacja Weed Wars;) Mogli by jeszcze zrobić coś nowego z American Weed, ciekawi mnie co robią dalej po banie braciaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopainNogain Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 witka im wiecej bedzie sie o tym mowic ... pokazywac nauczac tym spoleczenstwo bedzie odbieralo to "bardziej normalnie" z czasem podejscie bedzie jak do alkoholu Link to comment Share on other sites More sharing options...
badgrass Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Oglądałem wczoraj i całkiem spoko Jak widać u nich też nie jest tak kolorowo, jak im dojebali milion dolców podatku to nie wiedzieli co mają robić.Polecam następny odcinek w czwartek 12 lipca o 23.00 na Discovery.Wcześniej o 22.00 Bimbrownicy - też świetne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr LSP Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Fuck nie ma powtórki :/ Kolejny odcinek dopiero w czwartek... a Bimbrownicy rzeczywiście spox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daardevil Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Jeśli ktoś jak ja opuścił program to tutaj link do ściągnięcia.. Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolboy Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 myślałem ze to kontynuacja Weed Wars, a to Weed Wars któro oglądałem na youtube. Więc już to widziałem, troszkę wersja jest zmoderowana, bo nie było wszystkiego w tym odcinku co oglądałem z dziadkiem zaczynającym palić. Dr.LSP chcesz powtórkę wpisz sobie weed wars w youtube. Polecam jeszcze american weed, chłopakom zbanowali w mieście apteki. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.