Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

hps 150 & panel led 90

Recommended Posts

Opublikowano

siemanko,

box o wymiarach 60x60x90

lampa hps 150 W

nasiona automatyczne

czy warto dorzucic tam panel led (dostalem w prezencie) o mocy 90 W, w celu zwiekszenia plonu?

czy hps i panel led moga byc podlaczone do tego samego zrodla zasilania?

Sie jara.

Opublikowano

Tri_band_ufo_led_grow_light wygląda identycznie jak moja lampa, jedyne informacje na lampie to:

Led Plant Light
Power 90 w
input current 0,5- 1 A
input voltage/ freq 90-260 V / 50-60 Hz

To mój pierwszy kontakt z lampą ledową z tego co wyczytałem to jej moc jest porównywalna do hps 450W, co o tym myślicie?

Opublikowano

A ja dałem sie skusić na szitowy panel, za który dałem dużo a jest 31,5x31,5 cm (45w) i pytanie czy dałożyć ten panel do hps 150, a mam wymiary dłu.53xszer.43xwys.130

Opublikowano

Masz na mysli "wyprodukowane w polsce", bo dobrych LEDow jest u nas sporo :)

Zamowienie z zagranicy nie jest problemem, znam kolesia w UK ktory robi zajebiste..

Opublikowano

Ten panel jest z UK, ma nawet wtyczkę brytyjską. Rozumiem zatem, że powinien być ok? :) Komentarz z żółwiem i rybkami na prawdę zasługuje na miano komentarza roku! Jak wszystko pójdzie dobrze to niedługo growlog. Pozdro!

Opublikowano

Kokosik wtyczka nie determinuje czy LED'y są dobre czy kiczowate. Musiłbyś znać symbol LED'a użytego do panelu... po pierwszej uprawie zweryfikujesz czy panel jest dobry obserwując wzrost i plony :)

Powodzeinia, czekamy na GL :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+