uciulanygiecik Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 myślę że może się przydaćTest wód mineralnych i źródlanych Nr 12 (116) grudzień 2011 jeśli nie ten dział to proszę o przeniesienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 bardzo fajny i przydatny temat W koncu ktos to musial napisac hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 odkopujac troche temat - zakonczylem wlasnie kolejna uprawe jadac calkowicie na dobrowiance mieszanej z nawozami, bez jakiegokolwiek kontrolowania ph i ani razu nie mialem problemow z tym zwiazanych. wiec jest to dobre rozwiazanie, choc trzeba wydawac hajs na wode Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie pamietam Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Niech ktoś poleci jakąś popularną wodę która można kupić. Z tych tutaj podanych to u mnie jest tylko cisowianka jakieś dobrowianki i inne wynalazki nigdy nie widziałem czegoś takiego na oczy w sklepie. Najlepiej z Lidla albo Biedronki czy innych marketów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 no co ty jeden post wyzej uciulany pisze przeciez ze dobrowianka niegazowana panie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie pamietam Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 To przecież napisałem że u mnie takiej wody nie ma i z podanych w tym temacie jest tylko cisowianka.. dlatego zapytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolboy Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 w Tesco jest dobrowianka, też na niej jadę. Jak jest promocja to kupuję, czasami jest po 1zł z groszami. I w piwnicy pare zgrzewek czeka:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 sorewicz, niedowidzacy cos bylem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.