elcubo Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Witam, potrzebuję porady specjalisty, ponieważ 1 na 7 pomidor nie kwitnie. Wymiary boxa 120x120x150wys, lampa hps 400w. Temp. wahała się w granicach 26-31 z czego powyżej 30 było przez bodajże 3 dni ponieważ nie miałem możliwości ich upilnować. Z wilgotnością się borykałem, wahała się między 20 a 40%. Zastanawiam się czy po prostu się nie przypaliła przez te 3 dni. Na weg lane wszystkie były biohumusem extra, 1 poł flo fructusem a od czwartku poszła w ruch burza kwiatów substrala. Nawet roślinka tydzień młodsza kwitnie i pojawiła się żywica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
włochaty2 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 nic nie napisałeś o odmianach, i jaki czas temu przełączyłeś światło na flo. Odmiany która nie kwitnie nie leje się nawozem na flo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elcubo Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 ajj zapomniałem, mam same ak47 i ww af, nie kwitnąca to jest ak, cały czas naświetlam 18/6 a od 2 dni przełączyłem na 20/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 nie panikuj czasami tak bywa nie przejmuj sie rób nadal to co robisz za pare dni sam zobaczysz ze kwitnie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 mi się wydawało że chodzi o to że zatrzymał kwitnięcie ponieważ autor dał zdjęcia i nei widzę tam niczego co by nie kwitło no nic może i źle zrozumiałem autora a w takim razie macie racje że nie ma AF ta sztuka akurat i nie zakwitnie przy swietle innym niz 12/12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.