Morsuk Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Siema, ostatnio byłem na spocie, cieszyłem się że zwalczyłem niedobór magnezu, lecz nie na długo, ponieważ pojawił się jakiś nowy.Listki szczytowe są pozwijane do góry.Zobaczcie co jest nie tak:Pomóżcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
trul Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Moze jakies dziadostwo sie tam zasiedziało w tym zawiniętym..wez zobacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morsuk Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 Właśnie nic tam nie siedzi, bo sprawdzałem. Jeszcze niedawno oprysk robiłem na szkodniki (karate zeon). Te końcówki są takie z leksza suche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepiSie Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 dawales juz nawozy prawda ? bo jesli tak to przypaliles . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morsuk Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 Tak. Lałem biohumusem, przy każdym podlaniu najpierw woda, potem 2 nakrętki biohuma na krzak, wydaje mi się że to raczej nie popalenie, dzisiaj byłem na spocie i roślinki wyglądają krytycznie, boję się że nie dadzą rady przeżyć, wszystko się pogorszyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluseczka Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 To na całej roślince czy tylko na szczycie ? Daj ostre i wyraźne zdjęcie z boku całej roślinki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morsuk Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Mogę dać ale niestety nie ostre zdjęcie, robione moim foniaczem. Jakość b słaba, ale zawsze coś.Niech ktoś w końcu pomoże :/ Paskudna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afia Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 a może od tego karate,ile tego dałeś na litr? i jakie masz ph? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morsuk Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Nie, to nie przez karate, bo jak pryskałem karate to ten niedobór już był, fotki zresztą te pierwsze był robione w ten dzień co pryskałem karate. 1ml na 1 l. wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.