ZbaQs Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Sparwa wyglada nastepujaco, mam 4 automazarki, jest to ich 3 miesiac zycia.. pisza ze to auto, ale zdecydowanie sa to polauto. do harvestu im jeszcze troszke brakuje (jakies 40-50% wlaskow sa brazowe) no i tu pojawia sie problem.. bo musze zlikwidowac boxa w ciagu 2dni.. moge za to je trzymac dalej zywe.. tylko ze w ciemni.. pytanei brzmi.. ile jest sens je w niej trzymac (tak wiem.. 48h nawet sie zaleca.. ale czy dluzej jest sens..?) i jak bardzo strace na mocy jezeli zetne gdy maja 50% brazowych wloskow..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Jak masz 50% włosków brązowych to śmiał ścinaj, wiadomo że jak by były pod lampą jeszcze ze 2 tyg to by jeszcze popuchły ale przy 50% włosków brązowych baka będzie jak najbardziej zadowalająca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbaQs Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 No wlasnie nie za bardzo mam opcje na outa.. a materialu mam pod dostatkiem. analizowalem juz wszystkie opcje.. i potrzebuje sie konkretnie dowiedziec, co z ta ciemnia, czy dluzszy czas ma sens.. no i jak bedzie z moca.. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
badgrass Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Ciemni nie widzę sensu stosować, chyba że wrzucisz tam już ścięte kwiaty to takTnij, 50% włochów, będzie OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.