Bebook Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Dobrze ze ktos to wrzucil bo sie bardzo wiele mozna dowiedziec o kulturze, naszych cywilizacyjnych korzeniach jak i poobserwowac co to sie dzieje w roznych czesciach swiata. Zwłaszcza podroz do indi rozwala Link to comment Share on other sites More sharing options...
citral Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 najlepszy jest wywiad z guru w Indiach i motyw z robieniem haczyka przez pocieranie topów i ogólna bieda jaka tam panuje praca za marne grosze no i sativki z malawi powalają na kolana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ja po ścince WW AF jak obierałem topy z łodyg mialem łapy jak ten typ zeskrobałem to pozniej z rąk i spaliłem małą kulkę z tyłu fifki z kumplem, totalny odlot , strasznie nas porąbało, moc nieporównywalna do topiszów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 No i mamy nowy odcinek z Jamajki. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubuzububub Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Norbi dzieki za film ! Masakra tam jest na tej jamajce oooo masakra, wszyscy ujarani ale jacy madrzy ludzie. Naturalne hydro im zbudowali, szacunek w chu**j. Kiedys sie tam pojawia masakra tak sobie chodzic i planty wszedzie rozne. NApewno palenie oldschool z tego jest, naturka 100% - smak i zapach jak nigdzie Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besti Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Norbi dzieki za film ! Masakra tam jest na tej jamajce oooo masakra, wszyscy ujarani ale jacy madrzy ludzie. Naturalne hydro im zbudowali, szacunek w chu**j. Kiedys sie tam pojawia masakra tak sobie chodzic i planty wszedzie rozne. NApewno palenie oldschool z tego jest, naturka 100% - smak i zapach jak nigdzie Peace Bylem i palilem to siano z nasionami. Jak juz sie kiedys tam wybierzesz to spedzisz tydzien w resorcie bo na miescie to nawet buty z ciebie sciagna ci madrzy ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubuzububub Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 JAk jechac na jamajke to po co siedziec w miescie a tymbardziej w butach ? malo miast w miastach jest ? JAk tam jechac to do buszu, polowac na renifery. O nas tez tak mowia, polacy zlodzieje i bandyci - pojedz do polski a tam sciagna nawet z ciebie srebrne plomby - szkoda opisu tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.