JanuszPalijoint Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 W tamtym roku miałem na jednym spocie 2x Great White Shark. Od wykiełkowania były na spocie i miały bardzo trudne życie, bo lało jak cholera. Pewnego dnia gdy przyszedłem na spota zobaczyłem, że jakieś 20 cm od moich roślinek płynął mały strumyczek miały strasznie mokro i rosły powoli, ale dały rade. Co prawda były strasznie opóźnione jak na AF, ale palenie było Konopie są bardzo wytrzymałymi roślinami i urosną nawet w beznadziejnych warunkach. Jak ziemia jest mokra tylko do 20 cm wgłab to pomysł z workami może pomóc. Ewentualnie możesz zakopać w ziemi wiadra i zrobić dziury na dnie. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobBlunt Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 Nawet jakbym zakopał same worki wypełnione ziemią bez żadnych otworów to też będzie źle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobBlunt Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Czyli worek z ziemią w worku, czy worek na dnie a na nim worek z ziemią. Dajesz dziury czy bez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.