thcon22 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 lepiej zmienić date na 27 lub 4 czerwiec np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 A ja bym chcial zobaczyć mine i smiech Obamy, jak pyta sie jakiegos Kaczorka, Tuska czy Komorka "Co to za kolorowa manifestacja" a jeden z nich odpowiada mu, ze u nas za marihuane idzie sie do wiezienia bo jest bardzo niebezpieczna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cielak Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Moze Barack Obama sam wezmie udzial w marszu i pomoze nam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 A ja bym chcial zobaczyć mine i smiech Obamy, jak pyta sie jakiegos Kaczorka, Tuska czy Komorka "Co to za kolorowa manifestacja" a jeden z nich odpowiada mu, ze u nas za marihuane idzie sie do wiezienia bo jest bardzo niebezpieczna! W USA niestety też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_Konewka Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Dobra data moim zdaniem, bo wszystkie telewizje świata pokażą Obamę a w tle "sadzić, palić, zalegalizować". Z tego, co wiem, to już kiedyś (2010)próbowali zakazywać marszów, ale sąd ich skarcił. W praktyce jednak mogą coś próbować namieszać, jednak wyroki sądu są jednoznaczne. Nie można zakazywać manifestacji. Dlatego 28 maja wszyscy na MWK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.