Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Open Seed - 25 Pakietów !

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Na chwilę obecną wolał bym nic nie mówić na ten temat ponieważ jeszcze nie ma ustalonego regulaminu ani nie wiemy w jaki sposób rozdamy te pestki. Być może będzie to na zasadach "Kto pierwszy ten lepszy" ale nic nie obiecuję.

Wszystkiego dowiecie się przed kolejną edycją

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję zwycięzcom

:peace:

Opublikowano

Przypominam wszystkim którzy się zgłosili, po dokonaniu wpłaty prześlijcie adres do wysyłki na PW, ja sobie spiszę adresik na kopertę i po zaksięgowaniu wpłaty od razu wysyłam priorytetem pestki do was.

Przypominam także że na wpłaty czekam do piątku tj. 01.04.2011r - bez żadnych wyjątków, Ci którzy zaakceptowali regulamin i nie wywiążą się z umowy zostaną odpowiednio nagrodzeni

Pozdrawiam :peace:

Opublikowano

Dziś wyleciały 3 przesyłki, nie ma więcej wpłat zaksięgowanych. Starajcie się robić te przelewy i podawać adres zaraz jak zrobicie. Poczta wcale tak nie zamula i jak się postaracie to wysyłam tego samego dnia (przed 14 paczki wychodzą tego samego dnia) więc jest szansa że na drugi dzień będzie u was

Wszystkie informacje na temat zaksięgowanych przelewów i wysyłki są w pierwszym poście przy liście zwycięzców.

Kto otrzyma paczkę proszony jest napisać o tym tutaj

Pozdrawiam :peace:

Opublikowano

Dzięki za info.

UWAGA: Zostały 4 pakiety jeszcze do rozdania, należy zapoznać się z regulaminem (spoiler w 1 poście) i wpisać tutaj "akceptuję regulamin", numer konta dostaniecie na pw,

tylko zdecydowane osoby

WARUNEK: wpłata do piątku 01.04.11r

Opublikowano

Kolejna osoba zrezygnowała, oj będą warny!

Także jeszcze jeden pakiet jest do wzięcia, jutro podam dokładne info bo zdaje się że będzie więcej pakietów, z niektórymi zero kontaktu od 7 dni!

Tak jak wyżej kilka postów pisałem, należy zapoznać się z regulaminem a następnie wpisać się tutaj "Akceptuję regulamin", dostaniecie pw z numerem konta.

Jeśli nikt się nie zgłosi pestki pójdą na następny openseed który niestety się opóźni z powodu zamulenia niektórych użytkowników.

Dodam że Ci którzy nie wywiązali się z umowy nie mogą brać udziału w kolejnych os'ach, Ci którzy się wywiązali z umowy mogą brać udział.

Pozdrawiam, wpisujcie się jak dostaniecie paczkę

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+