elcnU Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ponieważ na każdym spotkaniu, a odbywam ich wiele, jest niemała grupa ludzi , którzy pytają o stosunek RPP do legalizacji miękkich narkotyków, to odpowiadam – tak! Jesteśmy za legalizacją marihuany. Uważamy, że skoro jest ona mniej uzależniająca niż wódka czy papierosy, to znaczy, że warto ją zalegalizować. W przeciwieństwie do dopalaczy i innych środków chemicznych czy farmaceutycznych marihuana w dodatku NIE jest toksyczna, czyli jest tańsza w skutkach społecznych. NIE ma więc żadnych racjonalnych powodów, aby ją blokować. To podobnie jak z aborcją, bimbrem i kiełbasą – są zabronione, a wszechobecnehttp://palikot.blog.onet.pl/2011/03/14/marihuana/Czyli wybory coraz bliżej ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By HaaPY ! Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 mój głos ma napewno xD dobrze ze wystartował z swoja partią , może się coś zmieni wkońcu ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanuszPalijoint Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Zawsze ceniłem Palikota chociażby za samo to że wyróżnia sie zachowaniem i poglądami spośród tej całej bandy sku****ynów też na niego zagłosuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Z tego co mi wiadomo, to był już filmik jak palikot wypowiada się o MJ... i oczywiscie pełen pozytyw Link to comment Share on other sites More sharing options...
keteshing Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 zajebac komore i glosowanie od nowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CookieeTHC Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 "To podobnie jak z aborcją, bimbrem i kiełbasą – są zabronione, a wszechobecne!" Palikot ma mój głos, to że opowiada się za legalizacją to nie nowina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndnf Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Gruszki na wierzbie^^ Zadaniem tego ruchu jest rozrzedzenie sceny politycznej. Palikot powszechnie kojarzony jest z PO, sympatyzuje z PO, o rządzie wyraża się pochlebnie, a zdanie o marihuanie jako osoba prywatna ma ok, za to jako przyszły niedoszły premier, będzie je musiał zweryfikować biorąc pod uwagę cały elektorat. Dla mnie kaszana i kiełbasa, ale wyborcza, jak zwyke zresztą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbaQs Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 niewiem czy zdajecie sobie sprawe, ale politykiem ktory jest najbardziej za legalizacja i nierzadko o tym wspomina, pozatym ma ogromne pojecie na tym polu jest Ryszard Kalisz, zreszta fumfel Palikota ;p za co ma niestety przejebane w sld.. na tych ludzi warto postawic.. a noz widelec.. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.