kalosz Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 tam jet napisane ,,Na takie rozwiązanie zdecydowały się władze Maastricht. '' a nie całej Holandii Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaNiktInny Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 tam jet napisane ,,Na takie rozwiązanie zdecydowały się władze Maastricht. '' a nie całej Holandii Zaczynamy od Maastricht, potem robimy w całym kraju gdy pomysł się sprawdzi. Tak jak z dzielnicą czerwonych latarni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjUser Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 A właśnie wczoraj na SB poruszyłem ten temat, bo nie byłem pewien czy moża czy nie można kupić baki będąc turystą. Koleś wspominał, musisz posiadać jakiś dokument który możesz wyrobić w Holandii, ale coś mi się własnie wydawało, że to ściema i jeszcze nic takiego nie przeszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4t3k Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Od 30 lat jakoś to funkcjonuje, po co zmieniać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weeed Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Moim skromnym zdaniem to ściema. Już rok temu miało być to samo. A tak na zdrowy rozsądek.. Sądzicie że właściciele coffeeshopów nie będą wpuszczać do środka? bo ja sądzę że nie i polityke raczej mają w dupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.