Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Zemdlałem po paleniu :<

Recommended Posts

Opublikowano

Ja raz jak zemdlałem po paleniu to zajebałem w automatycznie otwierane drzwi w tesco
Wtedy paliłem na jakichś łąkach, skwar jak ch*j , i nie było nic do picia :P
Ale ogólnie obyło się bez przypału

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam :D minęły 2 latka i znowu mi sie to zdarzyło, tym razem normalnie z ziomeczkami chodzilem po dworku i usiadlem sobie na ławkę kumple mowia ze idziemy sie przejsc ja wstaje i nagle jeb wy******m na glebe :D kumpel mnie polozyl na schodach i otrzasnałem sie ale nie wiedzialem gdzie jestem. Jak myslicie zrobić jakies badania czy dać sobie spokoj i poprostu jesc czekolade odrazu po zapaleniu??

raczaj to problem z cisnieniem ortostatycznym/nawodnieniem(moze).

Opublikowano

nie wgrywalem sobie nic poprostu wstalem i ciemno przed oczami i hyc o podłoge ;/ jestem ciekawy od czego to moze byc i czy aby nie udac sie z tym do lekarza bo moze sie okazac ze to jakas choroba.

Opublikowano

mój kumpel też ostatnio tak miał - zapalił przy mnie w pozycji przykucniętej ( tak lubi :D ) i potem gwałtownie wstał i poleciał do tyłu na du*e bo ciemno przed oczami mu się zrobiło i kręciło w głowie. Następnym razem pamiętajcie żeby nigdzie się nie spieszyć, wstawać powoli nie gwałtownie

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+