Jump to content
centrummarihuany

thc-thc

ganjafarmer

Zemdlałem po paleniu :<

grubaseq11

Recommended Posts

Witam a wiec jest taka sprawa paliłem pierwszy raz z kumplami i na poczatku normalna bania smiechy itd poszlismy na koncert (stalismy w samym srodku tłumu) i zemdlałem ^^ i tutaj mam pare pytan.

Czy moge palic dalej??

Jeśli moge to w jakich ilościach??

Jestem chudy czy przez to mam mocniejsza banie??

Mnie wystarczy tańcowanie po alkoholu żeby poczuć się słabo w tłumie np. właśnie na koncertach. Więc może po prostu zemdlałeś jak to się zdaża normalnie, ale zachowaj ostrożność. Zapal jak to Saatori pisze w jakimś spokojnym miejscu, bedzie git pozdro

No, a co chcesz im niby powiedziec?Przeciez nie wiadomo, dlaczego zemdlales.Wszystko to, to sa tylko przypuszczenia...
"a co powiedziec kumplom bo juz mi nie chca dac zapalic bo sie boja?? "
Nic dziwnego, ze sie boja.Skoro nie chca dac sie przekonac, zeby dac Ci zapalic, to sam sobie cos zalatw.No bo chyba nie masz zamiaru im czegos sciemniac i sie prosic? Bo to by bylo troche wiesz, zalosne...

pale juz jakis czas i zdarzyło mi sie omdlac 2 razy raz po grzybach i sztuni a 2 po wiadrach było ich kilka:)

ja mam np. niedotlenienie mózgu czasami i wtedy własnie zdarza mi sie omdlac .proponuje wizyte u lekarza nie mów mu nic ze zemdlałes po mj tylko powiedz mu ze zdarzyło ci sie omdlic i czy nie zlecił by podstawowych badan krwi moczu itd .Dopiero wtedy dowiesz sie co tak naprawde ci jest

Mnie też się zdarzyło i wszczełem własne mini-śledztwo ;p Wynikło z niego że:
cannabis obniża poziom cukru - czasami drastycznie = postanowiłem nie palić na pusty żołądek
w moim przypadku to wystarczyło od tamtego czasu nie udało mi się jeszcze zemdleć ;p W NL, w koffikach ludziom którzy omdleli podaje się po wybudzeniu wodę z cukrem, zgadnijcie czemu? ;P
oczywiście może być dużo innych przyczyn omdleń w związku z użyciem konopii, aczkolwiek dla Mnie rozwiązaniem jest glukoza
Nie palcie na pusty żołądek! Po 1 - najprawdopodobniej nie zemdlejecie, po 2 - mniejsze gastro was złapie ;p

pozdrawiam!

• 3 weeks later...

ja tak mialem ze 2-3 razy gdy zaczynalem swoja przygode z MJ

Ale to była ewidentnie wina niedotlenienia, za mocno sie zaciagalem i trzymalem dlugo dym w plucach, kilka sekund po wypuszczeniu dymu, BACH na glebe... przyjemne to napewno nie jest, ale nauczylo mnie jak trzeba jarac

Guest
This topic is now closed to further replies.
centrummarihuany

thc-thc

grower

• Create New...

Important Information

Privacy Policy to insert a link to the Privacy Policy page GDPR - Website only for adults, 18+