grubaseq11 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Witam a wiec jest taka sprawa paliłem pierwszy raz z kumplami i na poczatku normalna bania smiechy itd poszlismy na koncert (stalismy w samym srodku tłumu) i zemdlałem ^^ i tutaj mam pare pytan. Czy moge palic dalej?? Jeśli moge to w jakich ilościach?? Jestem chudy czy przez to mam mocniejsza banie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sieons Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 majkiel91. Powiem Ci że też tak miałem ale skminiłem ze to kwestia snu. Wiecej spisz= lepiej dla Ciebie , mniej spisz= ch****e bóle głowy na bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mier Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Mnie wystarczy tańcowanie po alkoholu żeby poczuć się słabo w tłumie np. właśnie na koncertach. Więc może po prostu zemdlałeś jak to się zdaża normalnie, ale zachowaj ostrożność. Zapal jak to Saatori pisze w jakimś spokojnym miejscu, bedzie git pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkiel91 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Najczęściej pale od dila, zwykle ma dobrego i teraz troche własnego z outa jest resztka, ziarno z OP...co do snu to śpie conajmniej 8 godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubaseq11 Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 Dziekuje za wypowiedzi ^^ a co powiedziec kumplom bo juz mi nie chca dac zapalic bo sie boja?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubaseq11 Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 lencolek w to nie uwierza bo kazdy mial swoj pierwszy raz i wiedza -.- prosze o podpowiedzi co powiedziec kumplom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheton Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 No, a co chcesz im niby powiedziec?Przeciez nie wiadomo, dlaczego zemdlales.Wszystko to, to sa tylko przypuszczenia..."a co powiedziec kumplom bo juz mi nie chca dac zapalic bo sie boja?? "Nic dziwnego, ze sie boja.Skoro nie chca dac sie przekonac, zeby dac Ci zapalic, to sam sobie cos zalatw.No bo chyba nie masz zamiaru im czegos sciemniac i sie prosic? Bo to by bylo troche wiesz, zalosne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elcnU Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 pale juz jakis czas i zdarzyło mi sie omdlac 2 razy raz po grzybach i sztuni a 2 po wiadrach było ich kilka:) ja mam np. niedotlenienie mózgu czasami i wtedy własnie zdarza mi sie omdlac .proponuje wizyte u lekarza nie mów mu nic ze zemdlałes po mj tylko powiedz mu ze zdarzyło ci sie omdlic i czy nie zlecił by podstawowych badan krwi moczu itd .Dopiero wtedy dowiesz sie co tak naprawde ci jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimE Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Mnie też się zdarzyło i wszczełem własne mini-śledztwo ;p Wynikło z niego że:cannabis obniża poziom cukru - czasami drastycznie = postanowiłem nie palić na pusty żołądekw moim przypadku to wystarczyło od tamtego czasu nie udało mi się jeszcze zemdleć ;p W NL, w koffikach ludziom którzy omdleli podaje się po wybudzeniu wodę z cukrem, zgadnijcie czemu? ;Poczywiście może być dużo innych przyczyn omdleń w związku z użyciem konopii, aczkolwiek dla Mnie rozwiązaniem jest glukozaNie palcie na pusty żołądek! Po 1 - najprawdopodobniej nie zemdlejecie, po 2 - mniejsze gastro was złapie ;ppozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnooDogg Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 ja tak mialem ze 2-3 razy gdy zaczynalem swoja przygode z MJ Ale to była ewidentnie wina niedotlenienia, za mocno sie zaciagalem i trzymalem dlugo dym w plucach, kilka sekund po wypuszczeniu dymu, BACH na glebe... przyjemne to napewno nie jest, ale nauczylo mnie jak trzeba jarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.