-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Po 20 wieczorem można palić wszędzie? Nawet na ulicy na ławeczce sobie można zajarać? Co oni rozumieją przez ochronę przed dostępem osób trzecich? Pewnie żeby dzieciaki się nie dorwały do tego. A jak nie masz meldunku a masz 3 krzaki to co? Robią jakieś problemy wtedy? -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Dziękuję za informację.Żona uwielbia moje ogrodnicze zakupy 🤣🤣 więc z pewnością się ucieszy jak zobaczy że znów coś zamawiam 😄. -
Przez zielony_porucznik · Opublikowano
Moze tak byc ze jej za dużo jedzonka dalem mam jeszcze jeda sugestie na moim spocie jest ziemia taka gliniasta ja pod nie kopalem dolki 15l i dawałem tam inna ziemie stego co wyczytalem Ziemia gliniasta ma zazwyczaj odczyn obojętny do zasadowego, a jej pH wynosi najczęściej od 6,8 do 7,5 (czasami nawet powyżej 7,5). Może korzenie doszly do niej i ph im nie spasowalo i te liscie zżółkły -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Mefistogenetics wczoraj otworzyło z powrotem swoją stronę i teraz pestki sprzedają w grow bagach 😉 -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siemanko. Czas zacząć nowy projekt pod hasłem automaty Bud Voyage High THC x6,donice materiałowe 5 galonów czyli ok 20 litrów,przez pierwsze 2 tygodnie licząc od dziś będą dostawać wodę tylko z góry a docelowo idą na podstawki samo nawadniające. Donice od dołu wypełnione All Mix od Bio bizz razem ze startrex od Bio Tabs,oraz calmag, górną połowę stanowi Light Mix wymieszany ze startrex i podlany dobę przed wsadzeniem sadzonek wodą z Bactrex i Orgatrex, korzeń sadzonek przy przesadzeniu obficie sypniety Myctrex i zastosowany oprysk z BoomBoom Spray.Wilgotność póki co w okolicach 65%, temperatura 27°c,ppfd 250-280 , światło 18/6 od początku do końca. Niestety nie było mnie parę chwil w domu i życzliwy duszek pomieszał opisy z nazwami więc nie powiem co jest co 🤣🤣. Z założenia dostaną lekki trening i mało stresu o ile uda się kontrolować klimat.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts