Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Co jej dolega?

Recommended Posts

Opublikowano

Jeśli chodzi o warunki to temperatura, wilgotność w normie. Podlewane starpololanką zdrój i biohumusem forte naprzemiennie. W starych liściach końcówki brązowieją i gniją a nowe liście mają tak jakby chlorozę - żółte przebarwienia. Ziemia uniwersalna. Prosiłbym o pomoc.

4442875_DSCF2331.JPG

4442878_DSCF2332.JPG

4442879_DSCF2334.JPG

Opublikowano

Poczytaj forum. Napewno wpadniesz na tematy w których pokazany jest bezsens podlewania mineralną.

Staropolanka akurat ma sporo minerałów, co za tym idzie ma wysokie ph.

jak dla mnie to jest przyczyna. nie masz wody w kranie?

jak dostoi 2 dni, to jest o niebo lepsza od mineralnej. nawet możesz ją troche zakwasić sokiem z cytryny.

Opublikowano

Chyba tak zrobię. A ile tego kwasku nalać na 1 litr? I w jakim sklepie można znaleźć testery pH? Chodzi mi o rodzaj. Mi to wygląda na moje oko na magnez albo azot. Ale ona od pierwszego piętra liści już zaczęła się pierniczyć.

Opublikowano

drenaz masz dobry? mlode rosliny tak reaguje na przelenie i zle ph wody, przesadz moze do ziemii z dolomitem i podlewaj woda z cytryna, czy jakims obnizaczem, pewnie w kranie zbyt wysokie kwasowosc

Opublikowano

no juz se daruj mineralke wal kranówkę z paroma kroplami cytryny na 1,5l wody...

Ale moze to byc tez na współe z przegrzaniem bo widac ze tez masz tam gorąco. Moze nawet troche ją podsuszasz czasami?

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+