papoose Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Na początek sorry jeżeli to złe miejsce na taki temat ale dzisaij dopiero tu zajrzałem i jeszcze nie znam szczegołowo portalu. Otóz mam taki problem, może w sumie to nie taki problem ale jednak ciekawe zjawisko które moze denerwowac człowieka ; D mianowicie gdy czilałtuje sie z ziomeczkami to po zapaleniu wiadomo oczka są jakie są, jedni mają bardziej czerwone, inni mniej, mniejsze i wieksze tez sie zdarzaja, natomiast mnie spotyka taki problem, że wyglada to tak jakbym miał jedno oko wieksze a 2 mniejsze, powieka jakos tak dziwnie opada jedna nizej, a moze to 2 nie opada, nie wiem jak to wytłumaczyc ale poprostu wychodzi na to ze jedno jest mniejsze, wiadomo wbudza to troche brechtów no ale nie wiem co moge z tym zrobic ; D moze ktos sie kiedys z takim czyms spotkał? pozdrawiam, 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganjarz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 HAHAHA! Nie jesteś sam Człowieku mam tak samo, jak się oporowo zbakam to tak mi lewa powieka opada że daj spokój To chyba nic dziwnego, ale pompa dobra była jak pierwszy raz ktoś to ogarnął, myślałem że to wkręta jakaś. Btw. krople do oczu nie pomogą Link to comment Share on other sites More sharing options...
papoose Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 haha dokładnie ; D na kempie pierwszy raz sie to 'objawiło' to dłuugo potem myslałem ze to ciągła kula dopoki dziewczyna mi tego nie powiedziała ze to prawda ; D i myslałem nad kroplami no ale w takim razie lipa haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propaganda Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Moim zdanie to nie przeszkadza bo jak by nie bylo widzisz dobrze a moj kumpel ma coś takiego jak zje to mu mija ^^ nie przejmuj się tym i tyle Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbi666994 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 też mam tak albo jedno uszy bardziej odstające też mam ;d. Też za pierwszym razemmyślałem że to wkręta. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaf Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 też mi opada powieka, zawsze lewa, wraca do normy po zaaplikowaniu kropelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
papoose Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 to chyba bede przy sobie kropelki nosił ; D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.