stray Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Siemka Z tego co wiemy hindusi pala shishe i czesto pala w tym tak zwane "smoking flower" czyli kwiaty do palenia o danym smaku. I pytanie brzmi czy mozna naprzyklad takie kwiaty palic w bletce lub w lufce, czy tylko w shishach. Dodam ze zielony w tym jestem Dzieki ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCeusz Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 z tego co ja wiem to są takie kostki zapachowo-smakowe (krążki) które się tak długo kopcą specjalnie do sziszy Więc wątpię ale może się mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
parch00 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Nie da rady. Ten tytoń jest mokry (sam mam shishke i pale okazjonalnie). Musialbys to wysuszyć, co do efektu to musisz sam sprawdzic, ale osobiscie nie polecam, bo tyton ten jest wlasnie przeznaczony na palenie węglikami a nie samym żarem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taki typ Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 znam typów, którzy suszyli tytoń smakowy i nabijali w fife...ale nie wiem jak to smakowalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.