Guest Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Cierpisz po wypadku? Marihuana może wyleczyć Narkotyk ma zbawienne działanie w leczeniu stresu pourazowego. Marihuana powinna być wykorzystywana w leczeniu pacjentów cierpiących na zaburzenia wywołane przez stres pourazowy - twierdzą naukowcy z Izraela. Ich zdaniem narkotyk może pomóc osobom, które cierpią na zaburzenia psychiczne i fizjologiczne wywołane m.in. przez wypadki drogowe czy ataki terrorystyczne. Marihuana uwalnia hormon, który powstaje w mózgu w wyniku reakcji na stres - powiedział Irit Akirav z University of Haifa. Autor: TM http://www.sfora.pl/swiat/Cierpisz-po-wypadku-Marihuana-moze-wyleczyc-a13452 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boulala Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Nie podoba mi się określenie narkotyk. Ja marihuany osobiście nie uważam za narkotyk, raczej patrze na to jak na używkę taką jak alkohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoQs Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 używkę taką jak alkohol. alkohol to też narkotyk :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpmmc Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Nie podoba mi się określenie narkotyk. Ja marihuany osobiście nie uważam za narkotyk, raczej patrze na to jak na używkę taką jak alkohol. Uzywkę zdrowszą o wiele od alkoholu, nie zabijającą komórek mózgowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jomhe Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Na legalizacji ucierpiały by koncerny farmaceutyczne, alkoholowe i tytoniowe. Ludzie wreszcie zaczęliby rozsądnie myśleć i nie głosowaliby na 'prawicę'. Ale oczywiście moherki ze swoim panem i władcą rydzykiem wiedzą swoje. Przecież lepiej walić wino mszalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.