koniuu Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Dzisiaj wpadłem na świetny pomysł. Znacie demotywatory.pl, prawda? Strona w szybkim czasie zdobyła gigantyczną popularność. Ponadto dlatego że większość ludzi jest wzrokowcami i sygnały przekazywane obrazami do nich łatwo docierają, postanowiłem że można na tym serwisie umieścić demoty propagujące ganję! Nie widziałem jeszcze takiego, oczywiście było trochę z liściem ale bezpośrednio do tematu nieszkodliwości się nie odnoszą. Tworzę ten temat, żeby każdy z nas mógł pochwalić się samodzielnie zrobionym demotem, albo umieścić jakieś trafne hasło albo obrazek, które ktoś inny mógłby wykorzystać. Co wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoQs Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Demot na ten temat zrobiłem już chyba z mięsiąc temu, wkleiłem linka do shoutboxa ale niestety mało kto sie tym zainteresował.http://demotywatory.pl/79510/Swiadomosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
koniuu Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 trzeba sypnąć demotami, krótkie hasła uświadamiające, prosty obrazek, w myśl demotywatorów. Sam już mam pomysł na całą serię tylko muszę poczekać aż mi pozwolą wrzucić bo dopiero się zarejestrowalem. Liczę na to, że wspólnymi siłami uda nam się chociaż jeden wypromować na główną żeby rozpocząć dyskusję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Cos z hasłem Sadzić - Palić - Zalegalizować zrób jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCe Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 bardzo dobry pomysł, popieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoQs Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Może lepiej umawiajmy się na daną godzine żeby wypchać te demoty na główną.. Po tak to wątpie, że to przejdzie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koniuu Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 ok, przygotuję kilka opcji i umówimy się na jedną żeby ją wypromować. Dawajcie hasła jak macie pomysły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 http://demotywatory.pl/207827/Zbyt-pozytyw...latego-zakazana plusować Link to comment Share on other sites More sharing options...
koniuu Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 http://demotywatory.pl/224735 pierwszy, podbijać i komentować! Jutro kolejne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabolak Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Elo ziomy, wszystko fajnie ale to nie są demotywatory. To obrazek plus podpis, prawdziwych demotywatorów jest bardzo mało. Znacznie trudniej też taki wymyślić, jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś człowiek pożerany przez zmutowaną trawę i podpis - pierwsza ofiara trawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.