begin Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Witam, w jaki sposob pozbyc sie zapachu podczas suszenia, tak, zeby za bardzo nie roznosilo sie to po domu? chce zrobic w pudelku dwa wentylatorki podlaczone do baterii i sadze, ze to bedzie strasznie smierdzialo a tego chce uniknac :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 tez mam rozkmine, ja na strychu susze 1 topa i je*ie mi na calym pietrze ;| nie wiem, macie jakies sprawdzone sposoby zeby nie smierdzialo? jakies pochlaniacze czy cos? Co to bedzie jak ja wszystko tam wcisne do suszenia? starsza juz cos kmini ze cos sie gdzies suszy ale nie moze znalesc... Niechce stracic wszystkiego z powodu zapachu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blancos Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Soda dużo sody bardzo dużo + jakieś odswierzacze powietrza o delikatnym zapachu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 dowiedzialem sie tez ze wegiel drzewny tez jest dobry :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCeusz Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 mi ta soda nie pomogla w pozbyciu sie zapachu a o węglu też coś dzisiaj słyszałem ja uwazam ze najlepiej jakies dobre odswiezacze powietrza z wyzszej półki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.