Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Holandia zamyka coffee shopy z trawką

Recommended Posts

Opublikowano

ave maryja przestan juz histeryzowac. mam kumpla holendra i dla niego nie ma tematu i wszystko jest ok... a nawet jesli to lepiej dbajmy o Polske a nie Holandia sie martwimy, zyje tutaj w babilonie, a jesli sie zastanowic to Holandia jest jeszcze wiekszym. Pedaly i lesbijki moga wiecej niz normalni ludzie. Zamiast ograniczac ganje niech sie zajma tymi chwastami...

Opublikowano

Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty... Opamiętaj się bracie,każdy człowiek jest naszym bratem i siostrą,to Jah będzie sądził kto postąpił źle a kto dobrze.Każdy ma prawo do własnego stylu życia,to co on robi to jest jego sprawa.Nie wiem skąd wynalazłeś stwierdzenie że Homo mogą więcej w naszym kraju niż ty czy ja.W takim kraju jak Polska,gdzie zarządzą nam kaczory i tak jest duża nie tolerancja dla homo.Nasłuchałeś się sizzli,capletona i bas tajpana (nie ukrywam też lubię tych artystów,nawet jednego mam na avatarze tak jak i ty ) i o :D

Sorry za ot,wiem że do usunięcią,porobiłem się nieźle i mnie naszła rozkmina offtopowa.

Opublikowano

ja mowilem o krajach jak Holandia czy Kanada, w Kanadzie slowa ojciec i matka usunieto z slownika jako obrazajace mniejszosci seksualne. To jest milosc? Wale milosc sodomitow ktorzy nie znaja pojecia tego slowa. Najpierw chca sluby a pozniej nawet slowniki im przeszkadzac beda. Niech sobie zyja, ale niech nie chca zawierac czegos takiego jak malzenstwo, ktore zostalo poblogoslawione przez Jah dla kobiety i mezczyzny. Jah ich osadzi, ja nikomu nie chce robic krzywdy. Wiem ze krol Selassie nimi pogardza. Bless brother, one love

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+