Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Test wiedzy o cannabis

Recommended Posts

Opublikowano
Najlepsza opcja bylaby taka, jak kiedys.Pytania zadawac na czacie, teraz ewentualnie na sb, bo innej opcji nie ma.Kazdy indywidualnie odpowiada, kiedys tak bylo.

No to jest ciekawy pomysl, bardzo ograniczy to mozliwosc sciagania odpowiedzi z neta

• 8 miesięcy temu...
Gość Urban Farmer
Opublikowano

Odkopuję ten temat, bo quiz to jest dobra opcja, nie wiem dlaczego tak szybko jak się pojawił ten temat, tak szybko znikł ? Może coś się ruszy w tym temacie Vitek?

Opublikowano

Ja na razie tego nie ruszam, mam pełno roboty teraz z seedbankiem. Jeżeli ktoś chętny to proszę bardzo, ja z mojej strony mogę załatwić nagrody dla zwycięzców, tylko muszą być dobrze dobrane pytania i odpowiedzi.

By ułatwić osobie/osobom tworzącym quiza mogę stworzyć ukryte subforum dla łatwiejszej i swobodnej organizacji.

Opublikowano

ja proponowałbym może aby każdy grower ( lub choć grup ) napisał po jedno lub dwa pytania i właśnie tak jak Vito mowi w jakimś ukrytym subforum wstawiał je, po czym zebrać je do kupy jakoś. Wiadomo że growerzy nie mogliby brać udziału w zabawie ale z założenia miało to być dla nowych aktywnych, te same pytania można by używać na przemian do np. rekrutacji nowych growerów czy innych tego typu konkursów ( może w przyszlosci SMS xD )

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+