Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

jak bedzesz siedział w domu to polecam filmy :

Harold and Kumar Go to White Castle

i

Harold Kumar Escape from Guantanamo Bay

oba wyjebiste Escape from Guantanamo Bay jest kontynuacja Go to white castle wiec polecam narpiew obejrzec white castle ;)

Opublikowano

no ostatnio właśnie pościągałem masę filmów o tematyce ganja/+inne dragi i coś o Haroldzie i Kumarze tam było. Muszę ogarnąć, bo tylko zerknąłem a nie miałem czasu żeby obejrzeć cały. To z azjatami w roli głównej coś?

Opublikowano

Ziomy, Gibony muzyka ^^ dobry film to jest to ^^

Ja lubie potańczyćna fazie w rytmie dobrego ragga czy dancehallu ^^:)

A Njabardziej lubie palić z Moją Gyaaal ;) w tedy nie ma opcji na złą faze ^^

Opublikowano

najlepszy sposob? pal w towarzystwie. jak juz zaczniecie sie śmiać to nie będzie końca :D

a jak juz jestes skazany na samotnosc to posluchaj sobie:

The Streets - Blinded by the Lights :P

nieźle wkręca :D

pozdrawiam :P

Opublikowano

A ja np uwielbiam spalony oglądać wiadomości (24) ze spalonym ojcem (52) :joint:

Moc rozkminów, śmiechu i nawijka gwarantowana. :)

No i standardzik gry, muza jakiś film, ziomy na mieście.

Bless!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja kocham grać na PlayStation jak sie upale. Ale pewnie ta zajawka płynie z tego że gram na PS już 11 lat ;] Aha i Kiedy sie spale idzie mi o wiele lepiej w gry typu guitar hero.

ja tez jestem fanem gier wideo i zdecydowanie jak nie ma co robic to polecam bongo plus pad

:peace:

Opublikowano

jezeli o mnie chodzi to ksiazek nie czytam bo sa nudne, filmy usypiaja a przed kompem siedziec tez nie mozna caly czas...tak jak koledzy wyzej...wyjdz na miasto, rob "pompe" z ludzi, najlepiej z kolegami bo wieksza faza...jak jestem ujarany (czyli codziennie :D) to zawsze wychodze na miasto z ekipa i wkurzamy ludzi glupimi tekstami... :happy: