Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

kiedys jak sam palilem to ogladalem 13 posterunek czy swiat wedlug bundych(bundy zawsze mnie zabijal :D ) ogolnie gry na pleyu nie polecam bo ciezko ogarnac ... muza zarcie podstawa :ganja:

Opublikowano

no w sumie sam mam ps3 tyle ze fife 08 i PES 08...fifa jak dla mnie sie nie nadaje(nie ogarniam) a o PSie rzeczywiscie zapomnialem bo najczesciej na wesolo to gralem w pes

Opublikowano

Najlpeszy sposob to sie zbakac i na bani wpasc na pomysl gdzie isc co robic;p

Dobre sa podroze np do tesco;p

Opublikowano

- dobre zieelllsko :)) (to już 50 % sukcesu dobrego humoru) ;)

- zaeeebiste towarzystwo.

- nutka :)) - wpadająca Ci w ucho

- fajny sprzęt do palenia

- palenie w odjazdowym miejscu

- palenie w domu, na kanapie wylajtowany ;)

(moje sposoby) :P

:elo:

Opublikowano

kino 3D :D aaaa to jest coś :D

lub bilard, piłkarzyki i inne tego typu gry, najciekawiej jest gdyt coś się robi... trzeba działać :D fajne tez się gotuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja po paleniu garnę skilla w rozumieniu języków :D Np oglądam Family Guya po angielsku i tak jak kiedyś niektórych rzeczy nie rozumiałem teraz wszystko i w dodatku śmieszy mnie stukrotnie, hehe. Dobre są głupawe filmy o jaraniu, np How High czy coś. Jednak najczęściej rysuję/maluję i wtedy czuję największe spełnienie.