Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
Witam. Jutro będe palił i mam do waś pytanie, jakie macie sposoby aby była dobra faza. Co robicie aby tak było? Oglądacie jakąś komedie czy cos w tym rodzaju? Piszcie swoje propozycje.

na filmie sie wczujesz, wkrecisz

mozna pograc na PlayStation

mozna pogadac

jest wiele opcji co kto lubi :)

zapalicie to juz sami bedziecie wiedzieli na co macie ochote :)

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze nie ma na to jakiejś recepty i najwazniejsza jest dobra ekipa, w której poczujesz sie swobodnie. Wtedy można robić dosłownie wszystko, a i tak jest dobrze (; Przynajmniej ja tak mam..

Chyba, ze palisz sam, to wtedy robisz to, na co masz ochote 8)

:peace:

Opublikowano

Przepis na udana faze?

Najwazniejsze - pozytywne nastawienie. Nie mozesz palac bac sie, ze cos bedzie zle. Nastaw sie dobrze, zapal w miejscu gdzie nie bedziesz sie bal o przypal. Najlepiej wlacz muzyke, ktora bardzo lubisz. Zapal w gronie osob z ktorymi dobrze sie czujesz.

Opublikowano

jak palisz, miej wy*****e na wszystko, gadaj z ziomkami " udzielaj sie do rozmow ..,. Bo sie zawiesisz xD " hmmm i mysl pozytywnie tzn w ogule nie mysl o jaraniu tylko co sie dzieje albo se cos rozkminiaj :) to jest najlepsze :P i wtedy " nic zlego cie nie najdzie ... chociaz nie wiem czy to jest mozliwe xD bo zawsze stosuje sie do " mojej recepty " xD

Opublikowano

Sposób na dobrą faze ? EKIPA ! z porządną ekipą wystarczy rozmowa a wtedy to juz 1000000 pomysłów i napewno będzie miło :):wodna: A jeśli jesteś sam i lubisz grać w gry to polecam bardzo fajnie sie idzie wkręcić i niekiedy nawet zauważyć można większy skill(w moim przypadku tak jest,albo sobie to wkręcam ehheheh) Pozdro!

Opublikowano

Ja uwielbiam sobie wyjść gdzieś na łąkę, na trawkę, najlepiej przy lesie --> jeśli mieszkasz na wsi. Ale że zima hu hu ha bardzo zła to polecam EKIPA, dobre przytulne ciepłe miejsce (np. pokój), Muzyka i internet (zapodać śmieszne filmiki np z youtuba) lub jakaś ostrrra komedia (wręcz głupia! :joint: ) komedia. Hopce, będziesz miał dość śmiechu na ten tydzień ;) :]