-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
MujSiema,no powiem szczerze że krzaka żeś pan ładnego stworzył 💪 a baranami się nie przejmuj od władzy odbija🤣🤣🤣 -
Siemasz co do temperatur mam to samo i moja rada żebyś robił im nockę w dzień kiedy są największe upały. Moje śpią od 11 do 17 i jak na razie trochę omijam ten gorętszy okres. I co do liści po podlaniu to chyba u wszystkich tak się zachowują,to wygląda jak by miały chwilowy brak tlenu w korzeniach i jak woda się rozprowadzi i korzeń lekko bujnie to zaczyna łapać tlen i liście się podnoszą. Tak gdzieś czytałem.pozdro -
Siemanko, kurczę myślałem że moje dziewczyny dzisiaj wskoczą do nowej chaty ale niestety przyjechało wszystko oprócz namiotu i trzeba czekać do poniedziałku 😡 no ale myślę że będzie warto😁 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Myślę, że jest sens. Mają došć dobrą sprawność jak na ledy. 3400 lumenów z 24 watów. Przy 9 żarówkach powinno być ok. -
Rysiu i ja mam to samo już mi się miesza i piszę po dwa a może po trzy razy to samo🤣 nie no chyba aż tak źle nie jest🤣🤣🤣 ale z dwoma to się zdarza😅 tym bardziej że jeszcze gdzieś indziej piszę.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts