-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Stalin · Opublikowano
Jak dałeś kompost pod spód to powinny rosnąć dobrze. -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Zawsze wszystko w porządku rośnie. Dodatkowo pod spodem jest coś innego, bo dawałem kompost naturalny i z pola od rolnika zajumałem wiadro 25L ziemi z nawozem sztucznym z granulkami. Już nie mówiąc ile razy są rozbijałem, przekopywałem i plewiłem żeby była w porządku. Ogólnie dziś widzę że fajnie się przyjęło. W nocy dodatkowo polało delikatnie i myślę że przez to. Niestety widzę że wyszły ślimaki i troszkę pogryzły, ale już zakopałem obok puszki z piwem. -
Przez Stalin · Opublikowano
One nie będą rosły w tej ziemi. Widać że to jakaś gleba taka jak jest na polach, dramat. -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Wczoraj przesadziłem Panny do ziemi w miejsce docelowe i od razu podlałem każdą po 400ml wody. Przy przesadzaniu wsadziłem je maksymalnie do ziemi żeby zakopać łodygę. Niestety 3, o którym mówiłem wcześniej że są chore padły i został Stress Killer, Snów Russian i 7 auto White Widow. Na noc je przykrywam włókniną, bo chodzą ślimaki i nie chcę żeby je zjadły i odnośnie tego mam pytanie. Jakiś środek na nie, najlepiej naturalny, ewentualnie czy jak rośliny będą miały ile czasu to nie będą atrakcyjne, bo będą za stare? Na ten moment mają z 2,5 tygodnia. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Patent z zamrożoną butelką mówisz 🙂 Skoro się sprawdza, to znaczy, że dobry patent 🙂 No u mnie teraz po 34 stopnie w boxie.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts