Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc.pl

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Gdzie kupić w Polsce dobre nasiona konopii?

Recommended Posts

Opublikowano

Dość nietypowe pytanie, gdzie kupujecie nasiona marihuany? Czy znacie sklepy, które nie oszukują na jakości i np. mogą sprzedać jedną sztukę? Prosisz o wskazówki doświadczone osoby, które już zetknęły się z podobnym problemem. Proponuję w pierwszej kolejności poczytać co piszą na forach i wywnioskować który seedbank jest dobry.

Gość Wg Wlasnego Uznania
Opublikowano

Z dobrych nasionek jest od 40 do 150 gram suszu, więc interes mocno kwitnie w niektórych regionach kraju.

Opublikowano

Z dziewczyną przeniosłem się do Holandii (prowadzimy tam małą firmę). Przyznam, że w Holandii zaskoczył mnie fakt zalegalizowania marihuany. Hodujemy małe ilości na własny użytek. Zaopatrujemy się lokalnie, bo mają cennik hurtowy dla przedsiębiorstw, więc na spokojnie fakturą się rozliczamy. Wiem, że można zamówić nawet jedno nasiono, oddzielnie zapakowane i właściwie opisane. Zdjęcia wiarygodne, wydajność duża, mieszanki genetycznie powiedziałbym doskonałe, no i dają kopa. Niestety w Polsce trudno wypróbować smak (wiadomo). Zapraszam do Holandii.

Opublikowano

Hejka, też mieszkam w Holandii i obecnie można tam palić marihuanę, a nawet prowadzić podobnej klasy bary. Chciałbym zaopatrzyć się na terenie kraju w wysokiej jakości nasiona i jednocześnie prowadzić produkcję marihuany w Holandii. Przydałby się cennik hurtowy, czy orientujecie się z kim mógłbym nawiązać podobną współpracę? Z góry dziękuję za wskazówki.

Opublikowano
W dniu 1.01.2010 o 23:25, FRANIO napisał(a):

W UE trwają podobno prace nad zminimalizowaniem skutków prawnych posiadania marihuany. Mam nadzieję, że temat dojdzie do nas w najbliższym czasie.

Już nawet w gazetach piszą, że marihuana to najlepsze lekarstwo, a używka znacznie użyteczniejsza niż alkohol, po którym są tylko boruty na mieście, ehh dziwny kraj.