Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc.pl

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Cześć. Szukam naprawdę szybkich automatów. Interesują mnie odmiany, które od kiełka do zbioru potrzebują maksymalnie około 60 dni. Możecie coś polecić albo macie jakieś sprawdzone zestawienie?

Chodzi o nasiona dobre na dwór :trawka:

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.09.2010 o 20:09, DoktorDawiDzior napisał(a):

Też chętnie poczytam. Większość producentów pisze 60 dni, a później okazuje się, że w praktyce trwa to dużo dłużej.

Bo są to nasiona z których wyrastają rośliny, naturalne istoty. Opisy producentów są wyznacznikami co może z tego wyjść ale nie ma 100% stabilnych odmian z których wyrastają identyczne osobniki. To nie są seryjnie produkowane samochody czy inne przedmioty.

:peace:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 12.12.2010 o 16:16, afia napisał(a):

Kilka dni temu trafiłem na całkiem fajny TOP 5 najszybszych automatach. Jest tam porównanie odmian, czas od kiełka do zbioru, informacje o autofloweringu, feminizacji i krótkie opisy każdej genetyki. Może komuś się przyda: https://forum.kanabis.info/archiwum/viewtopic.php?t=571

Też przeczytałem. Dobrze wyjaśnili, skąd bierze się ten krótki czas dojrzewania i czym różnią się automaty od zwykłych odmian. Przyda się nie tylko początkującym.