Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano

Jedynie mi to co2 troche oczy męczy, bo wydaje mi się, ze jest o kilkaset jednostek za wysokie. No ale, wietrze kilka razy dziennie, tak zeby wymienic powietrze i zeby temperatura się trzymała. 

Opublikowano

Kurde co2 nie mierzyłem. Ale wydaje mi sie ze nawet wysokie to nie problem. Ja mam worek dodatkowo, kupiłem na próbę czy cos działa. Noe wiem czy dziala ale na pewno nie szkodzi jak na razie.

Ważne żeby tlenu nie zabrakło, a co2 przyjmą ile potrafią. Ale to tylko teoria, więc tutaj musisz sie jescze dopytać 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@ElElDee wspomniałeś, że przy zamkniętym oknie wybija Ci CO2 do góry. Ale czy to czasem nie jest tak, żeby przerobić CO2 potrzeba światła. Im więcej CO2 tym więcej musisz mieć słonka. Jeśli masz za dużo CO2, ale światła tyle ile trzeba to nic im nie będzie. Ja przyznam nie mam miernika CO2, ale ja zamykam okienko na noc i roślinom nic sie nie dzieje, pomimo, że zapewne CO2 leci do góry jak poparzone. Z drugiej strony to nie fizyka kwantowa. 😄 Tak mi kiedyś powiedział doświadczony grower. Zapewnij im 26 stopni ciepła, rh zgodnie z cyklem życia, karm je i przycina, a odwdzięczą Ci się z nawiązką.

Edytowane przez PonuryKlekot
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, PonuryKlekot napisał(a):

@ElElDee wspomniałeś, że przy zamkniętym oknie wybija Ci CO2 do góry. Ale czy to czasem nie jest tak, żeby przerobić CO2 potrzeba światła. Im więcej CO2 tym więcej musisz mieć słonka. Jeśli masz za dużo CO2, ale światła tyle ile trzeba to nic im nie będzie. Ja przyznam nie mam miernika CO2, ale ja zamykam okienko na noc i roślinom nic sie nie dzieje, pomimo, że zapewne CO2 leci do góry jak poparzone. Z drugiej strony to nie fizyka kwantowa. 😄 Tak mi kiedyś powiedział doświadczony grower. Zapewnij im 26 stopni ciepła, rh zgodnie z cyklem życia, karm je i przycina, a odwdzięczą Ci się z nawiązką.

Dobrze powiedziane 👍

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
31 minut temu, PonuryKlekot napisał(a):

No to teraz zostało tylko czekać i karmić co jakiś czas. Temperatura ustabilizowana, nawilżacz ogarnięty, wysokie co2 wyjaśnione. Dzieki wielkie.

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, PonuryKlekot napisał(a):

@ElElDee obserwuj. Konopie jak im coś nie pasuje to mówią o tym od razu. Z czasem zrozumiesz ich język. 

obserwuję cały czas. Aktualnie wygladaja na zdrowe i zadowolone z warunków. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, ElElDee napisał(a):

obserwuję cały czas. Aktualnie wygladaja na zdrowe i zadowolone z warunków. 

No i szafa gra. Tego sie tryzmjamy. Zresztą, gdyby się coś działo to jest tu masa tęgich głów na forum, które pomogą. 🤘

• Like 2