-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Up... Dzien 12. Podlane Nawozami jak na zdieciu. Rootjuce fool Reszta 50% 250 ml na głowę. Woda butelka EC okolo 300 P.h kolo 6 nie mierzyłem po nawozach. 24°C Wleciał jeszcze Co2 bag -
Przez Eolenis · Opublikowano
Witam. Nowa postać czy sie mi zdaje? Powodzenia. Pytanko mam, ile cie kosztowała instalacja do do osmozy? -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Dla jasności dzisiaj jest 7.02.2026 tak więc 51 dzień życia ( 16 / 35 ). -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: dzień 42 ( 7 / 35 ) Rośliny przerzedzone. Rosną zdrowo. Dzisiaj mija tydzień od przełączenia światła na 12/12. Warunki stabilne - temp. 26-27 st. C. Rh 60-65%. EC pożywki - 1,5. Odbiega nieco od planu uprawy, ale to dlatego, że założyłem kranówke na 0,5, a nie na 0,2 jak faktycznie ma. Światło zwiększone z 210W na 220W. Około 40cm od szczytów. Update: dzień 48 ( 13 / 35 ) Kolejny fryzjer za nami. Indukcja przebiegła pomyślnie. Rośliny pokazały płeć i zaczynają się delikatnie szronić. Sukces 💪. Temp. 26 st. Rh przykręcone do 55%. Podlewanie w dalszym ciągu co trzy dni, ale ziemia zaczyna wysychać szybciej, więc będzie trzeba zwiększyć częstotliwość. Update: dzień 49 ( 14 / 35 ) Po wczorajszej solidnej pożywce ( EC - 1,7 ) transpiracja ruszyła pełną parą, co świadczy o dobrej kondycji korzeni. Kropelki wody obecne na więszych liściach. Nawilżacz skręcony do 52% rh.
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts