Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Siemano 👊 

Z uwagi na niewypał z uprawą po nieszczęsnym Sylwestrze postanowiłem wystartować z nowym projektem na dwie siatki scrog. W ten projekt wkładam kiełkuje 5 nasion z oldschoolowymi odmianami takimi jak: Skunk Kush od Sensi Seeds i California Orange od Dutsch Passion. Docelowo zostaną po dwie rośliny z każdej odmiany i wstępnie startują w doniczkach 3,5l ale docelowo trafią do 18l i będą ustawione w szachownicę. Z treningów robię tylko 2x topping na cztery szczyty i zamierzam trzymać je na wegu do jednego miesiąca a później flip. Sprzęt to zestaw: Spider Farmer Namiot 70×140×200cm Lampa SE 4500 Evo 320w, Nawilżacz AC Infiniti T3 i to dlatego że jest dokładniejszy,dwa wiatraki oscylacyjne, wyciąg dedykowany do zestawu i wszystko jest podpięte do kontrolera GGS. Lampa ustawiona na 30% i 50cm nad roślinkami, wyciąg wyłączony i wentylator oscylacyjny włączony na 1 i ustawiony nad roślinkami i dmucha bardziej nad roślinkami jak w na roślinki. Temperatura 26°, 70%RH i po wsadzeniu kiełków podlałem je 30ml wody, bez żadnego spryskiwania i żadnych innych kombinacji żeby znowu nie prze dobrzyć 😉

Dzisiaj jest dzień 1

image-1767810439819.jpg

image-1767810426668.jpg

IMG_20260107_172621.jpg

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Rysiu napisał(a):

A co się stało z uprawą z sylwestra?

Ugotowane zostały i poleciały do śmieci 😞 i dwie przełożyłem do małego namiotu 😉

Edytowane przez kolober